Musikalsk underholdning til offentlige og private arrangementer.

GLEMMER DU SÅ HUSKER JEG.

Vi husker dem. Vi dyrker dem. Vi genopliver dem og viser, at de stadig er aktuelle og værd at lytte til.

EN AFTEN MED LIVA WEEL.

Merete Beltoft præsenterer her de største og mest kendte fra Liva Weels righoldige repertoire:
Gå med i Lunden, Ta’ og kys det hele fra mig, En er for lille, Glemmer du o.s.v.
Merete ikke bare fortæller om Liva, hun er Liva, i en lille time, hvor tilhøreren kommer tæt på Danmarks ukronede revydronning i tekst og musik.

RUNDT I REVYEN.

Et helt århundredes største revydronninger og deres ”ørehængere” præsenteret i ét program af ca. en times varighed. Med enkle midler og få rekvisitter er Merete Beltoft både Elga Olga, Erika Voigt, Marguerite Viby og Lisbeth Dahl. Liva Weel dukker også op her sammen med andre knap så kendte kunstnere. Men sangene/viserne kender alle!

ANNAS BALLADER.

Ida og Bent Froms fantastiske historie i tekst og musik om den fattige Anna og hendes liv på godt og ondt. Hendes fattige barndom og hendes møde med den hovmodige adel. I Annas Ballader mødes folkevisens uskyldige kærlighed med revyens pikante rim. En go’ historie på en go’ times tid i selskab med Merete Beltoft og Svennes Trio.

Er man til lidt af hvert, kan kortene blandes.

Med sit vidtfavnende talent behersker Merete Beltoft alle genrer, og når hun går på scenen er man ikke i tvivl om, at disse viser lever og har det godt. Musikalsk bliver hun bakket op af Svennes Trio som består af Svend Erik Jensen på klaver, Leif Terkelsen på kontrabas og Eilif Wagner på trommer.
Alle fire personer med dybe rødder i den blide sydfynske natur og den stærke danske revytradition.

Merete Beltoft og Svennes Trio kan bestilles gennem Svend Erik Jensen 62 20 61 09